23948sdkhjf

Rootfruit och Alvestaglass värvar tillsammans

Företagen delar på nya marknadschefen.
Thomas Lindström blir marknadschef för inte mindre än två företag samtidigt. I den nyinrättade tjänsten kommer Thomas Lindström ha ansvar för både Rootfruit och Alvestaglass marknadsarbete.

– Det är med stor glädje som vi rekryterat denna toppkraft som kommer att betyda oerhört mycket i vår tillväxt och fortsatta utveckling av våra varumärken. Vi hoppas också mycket på samarbetet med Alvestaglass som vi räknar med skall ge oss goda synergier inom bland annat gemensamma mediainköp och utveckling av de sociala medierna i Norden, säger Hans Jacobsson, vd för Rootfruit Scandinavia.

Från Rootfruits sida säger man att den nya rollen kommer avlasta framförallt vd:n och säljchefen, och menar att uppdelningen av tjänsten är logisk på det sätt att Alvestaglass är i ett liknande utvecklingsskede som Rootfruit.

Thomas Lindström kommer närmast från vd-posten på reklambyrån Reagent Communication, som bland annat har haft uppdrag för General Mills, Almondy, Beiersdorf och Kahls Kaffe. Han har tidigare också haft ansvar inom inom sälj och marknad på Metsä Tissue och Electrolux.

Lindström tillträder den nya tjänsten i januari nästa år.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.11