23948sdkhjf

Dubbelslam för Lagafors

Levererar rengöringssystem till två stora grönsaksaktörer.
Lagafors har nyligen genomfört ordrar hos två av landets större grönsaksaktörer: skånska Vidinge grönt och gotländska Ryftes grönsaker.

Till Vidinge grönt levererade man både en komplettering till en befintlig rengöringslösning, tillsammans med en sluss där personalen tvättar av händer och skor. Systemet installerades i samband med att Vidinge Grönt skaffade en ny förpackningslinje för måltidssallader.

Vidinge grönt planerar dessutom att fortsätta bygga ut det man själva kallar Sveriges mest moderna tvätt- och förpackningsanläggning för att öka kapaciteten – det öppnar dörren för fler arbeten för Lagafors, som samarbetat med livsmedelsföretaget sedan 2010.

– De kan livsmedelsindustrin och förstår de speciella kraven som råder i vår bransch, säger Ida Ahlkvist, kvalitetschef för Vidinge grönt.

I en annan order har man levererat ett komplett rengöringssystem till Ryftes grönsakers senaste tillskott i anläggningen. Det gotländska familjeföretaget – som årligen levererar tiotusentals ton rotfrukter och grönsaker till livsmedelsindustrier, butiker och storkök – skaffade ett nytt skaleri, där Lagafors fick förtroendet efter att Arla rekommenderat dem.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.204