23948sdkhjf

Två toppchefer lämnar svenska McDonald's

Både kommunikationsdirektören och marknadsdirektören slutar samtidigt – finsk kollega tar över ansvaret för bägge områden.
Två av McDonald's Sveriges toppchefer – kommunikationsdirektören Raymond Mankowitz och marknadsdirektören Jeff Jackett – väljer att lämna bolaget, rapporterar Resumé .

Raymond Mankowitz slutar därmed i bolaget där han arbetat i 24 år, varav de senaste tolv som kommunikationsdirektör. Jeff Jackett anslöt 2012 från Pepsi. Anledningen till varför bägge slutar samtidigt besvarar den förre med en förklaring om ett tillfälle för bra överlämning.

– Det handlar handlar mest om ansvar och planering. Jag har haft en dialog med företaget för att kunna lämna över på ett bra sätt, och det tror jag att Jeff också har haft, säger Raymond Mankowitz till Resumé, och lägger till att hans beslut handlar om att ta nästa steg i karriären.

Överlämningen sker till Christoffer Rönnblad, närmast från McDonald's Finland, som tar över ansvaret för både marknad och kommunikation. Bägge chefer kommer fortsatt att vara anställda under en övergångsperiod för att se till att överlämningen går rätt till, enligt en kommentar från McDonald's presschef Henrik Nerell till tidningen.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.047