23948sdkhjf

Färre ägare i charkföretaget

Fem ägare blir tre hos Jakobsdals charkuteri – som i samband med ägarförändringarna behöver rekrytera ny vd.
Familjeföretaget Jakobsdals charkuteri genomgår flera förändringar: i och med att två av de fem delägarna i bolaget väljer att lämna sina anställningar övertar de tre återstående ägandet i bolaget – samtidigt påbörjas rekryteringen av ny vd.

Det är bolagets vd Maria Skårberg och fabrikschefen Susanne Tinér som valt att gå vidare vilket innebär att Magnus Pettersson (försäljningschef), Annika Plantoft (marknadschef) och Hans Pettersson (produktutvecklare) står kvar som de tre delägarna i Göteborgsföretaget.

– Jag och mina syskon, Hans och Annika, är väldigt glada och stolta att familjeföretaget Jakobsdals charkuteri lever vidare i samma anda tillsammans med alla våra fantastiska medarbetare, säger försäljningschefen Magnus Pettersson i en kommentar.

I och med att vd:n lämnar ska Jakobsdals nu påbörja en vd-rekrytering, där man siktar mot att rekrytera externt. I samband med sökandet efter en ny vd kommer också en rekrytering av ny fabrikschef att dras igång.

Tills dess att nya vd:n är på plats tar ekonomichefen Louise Hedström över som tillförordnad vd, meddelar Jakobsdals.

Charkföretaget, som har både huvudkontor och produktion i Göteborg, har i dag omkring 100 anställda och omsatte drygt 250 miljoner kronor enligt senaste årsredovisningen.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078