23948sdkhjf

Två nya ledamöter till Fairtrade

De tar plats i styrelsen.

Fairtrade får två nya tillskott till sin styrelse i form av Johanna Ragnartz, vd för Håll Sverige Rent och Jonas Regnér, vd för Saltå Kvarn.

Johanna Ragnartz har lång bakgrund inom livsmedel och kommunikation. Hon har tidigare varit vd på Whitelines och marknadschef på Poolia Sverige, samt haft flera tjänster inom marknad och kommunikation på Arla Foods och Semper.

– Jag hoppas kunna bidra med idéer och utveckling till Fairtrade Sverige AB och fokusera på produkt- och affärsutveckling där jag har erfarenhet. Vi befinner oss i en spännande tid med stor utvecklingspotential, säger Johanna Ragnartz i ett pressmeddelande.

Jonas Regnér har bland annat varit marknadschef på Life Europe, vd på Gooh samt haft roller inom marknad, försäljning och supply chain på Axfood och senare Coop.

– Även om vi i Sverige ser mänskliga rättigheter som en självklarhet så finns det områden i världen där det fortfarande krävs stora förbättringar, där villkoren ofta är dåliga och där de mest utsatta återfinns i odlar-ledet. Genom hållbar handel kan vi bidra till att synliggöra problemen och möjliggöra förbättringar, säger Jonas Regnér.

Artikeln är en del av vårt tema om På nytt jobb.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.094