23948sdkhjf

Årets Leverantör korad: ”En bekräftelse på allt vi gjort”

Årets Leverantör på Dagligvarugalan 2020 är utsedd och det är Estrella.

– Det känns fantastiskt bra. Det här är en bekräftelse på allt vi gjort, inte bara under 2019 utan under en längre tid. Vi har haft ett långsiktigt mål och det är en väldigt massa människor som ligger bakom. Vi har en stark värdegrund i Estrella med fem ledstjärnor där kundnytta  är en av dessa. Vi vill alltid vara där för kunderna och våga ta beslut som kortsiktigt kan vara mindre bra men är bäst för kunderna på lång sikt, säger Patrik Stockelid, försäljningsdirektör på Estrella, till Fri Köpenskap direkt efter den digitala prisutdelningen. 

Hur ska ni fira?

– Just nu är vi ett litet gäng som firar på restaurang i Göteborg som vi fick boka lite snabbt efter ändrade planer på grund av Corona. Det är förstås något vi har i åtanke även när vi ska fira med hela företaget och uppärksamma alla som ligger barkom vinste. Men imorgon ska vi se till att alla i produktionen får tårta och även de som jobbar på kontor. Sen hoppas vi även kunna anordna någon sorts firmafest tids nog.

Juryns motivering:

Årets Leverantör har på ett föredömligt sätt satt kundnyttan i första rummet och valt att lägga den egna prestigen åt sidan för att fokusera på den enskilda butikens försäljning och lönsamhet framför allt annat. Även under svagare försäljningsperioder har Estrella arbetat nära butikerna för att på olika sätt öka försäljningen, vilket i slutändan har skapat mervärde i handelns alla led.

Med en engagerad och flexibel säljkår, kampanjer på kundernas villkor, ett starkt hållbarhetstänk och en vilja till innovation i kombination med nya produktlanseringar har företaget under 2019 stått för nästan häften av kategorins tillväxt. Allt detta gör Estrella till en av de starkast lysande stjärnorna på dagligvaruhimmelen och en värdig vinnare av priset som Årets Leverantör.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Sänd till en kollega

0.063