23948sdkhjf

Värmlandsodlarna i konkurs

Värmlandsodlarna, som bedriver champinjonodling, har gått i konkurs. Därmed stänger även Delikatessbutiken i Perssons gränd i Säffle, skriver Provinstidningen.

Det var i fredags, den 12 mars, som Värmlandsodlarna begärde sig själva i konkurs och meddelade detta till sina kunder och återförsäljare via Facebook.

”Vi har kämpat länge för att vända siffror till något positivt, tyvärr har vi inte lyckats. Nu får vi hoppas att någon annat kommer ta över och odla Värmlands godaste champinjoner. Tack alla återförsäljare, Svensk Cater, Ica, Coop och tack till er alla konsumenter som gjort att vi faktiskt kämpat så länge som vi gjort”, står det i Facebookinlägget.

Värmlandsodlarna är en ekonomisk förening som startade 2015 och bland annat bedrivit champinjonodling i Värmlandsbro och i Segerstad. Delikatessbutiken som nu också stängs öppnades så sent som i november. 

– Tyvärr har vi inte lyckats hitta något som kan ta över den verksamheten varför även den kommer att beröras av konkursen, säger vd Stefan Ljung till Provinstidningen.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Sänd till en kollega

0.072