23948sdkhjf

Fruktbolaget Aroma tar in ny försäljningschef

Aroma Frukt & Grönt som i december förra året inte bara genomgick ett generationsskifte i ledningen utan även fick en ny ägare i Sjöson har rekryterat Anna Wallman till rollen som försäljningschef.

Vid ägarbytet hade Sjöson som målsättning att stärka upp sälj- och marknadsfunktionen och rekryteringen av Anna Wallman är den första i den riktningen.

Anna Wallman  är ursprungligen utbildad kock och har jobbat som restaurangchef men bytta för tio år sedan bana till dagligvaruhandeln. Där har hon bland annat varit säljare för Redbull, Familjen Dafgårds och Paul & Thom. Närmast kommer hon från rollen som försäljnings- och marknadschef på Härryda Karlsson7 Peas of Heaven.

– Jag är väldigt glad över möjligheten att få arbeta på ett företag med en så gedigen historia och med expertkunnande om frukt och grönt. Trenden med att äta nyttigt för en bättre hälsa och ökat välbefinnande är idag starkare än någonsin och jag tror att jag med mina tidigare erfarenheter kommer att lyfta vårt erbjudande på nya, spännande sätt, säger Anna Wallman i en kommentar.

Artikeln är en del av vårt tema om På nytt jobb.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Sänd till en kollega

0.078