23948sdkhjf

Peas of Heaven stoppar korv med Mycorenas protein

Vegoproducenten Peas of Heaven och svampproteinutvecklaren Mycorena har båda vuxit snabbt på varsitt håll de senaste åren. Nu slår de sina påsar ihop och lanserar en ny korv.

Efter ett samarbete som pågått i snart ett år är det nu dags för en korv baserad på Mycorenas egenutvecklade protein promyc, blandad med ärtprotein, att göra entré på Peas of Heavens webbshop samt utvalda restauranger i begränsad upplaga.

–Genom att använda Promyc som ingredients kan vi skapa en bättre smak och konsistens för korvarna. Ingrediensen är väldigt lätt att arbeta med när det kommer till produktutveckling vilket gör att vi kan skala upp snabbt, där vår vision är att korven ska vara tillgänglig i butik inom kort, säger Julia Granung, Head of Products and R&D på Peas of Heaven i en kommentar.

Båda bolagen är baserade i Göteborg där produktionen av korven även sker.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.082