23948sdkhjf

Vitt brus från Arlagårdar ska hjälpa dig att somna

Koljud, vindsus och regn på ett ladugårdstak ska hjälpa stressade att varva ner.

Arla lanserar en spellista på Spotify med vitt brus av olika ljudinspelningar från Arlagårdar för att hjälpa människor att varva ner.

Vitt brus är en bred term som täcker allt från statiskt brus till bakgrundsljud och kan beskrivas som en sorts surranden, brummande och lågfrekventa ljud som människor använder för att varva ner.

Som en del av kampanjen Lev i muet har Arla producerat en avslappande vitt brus-spellista med olika inspelningar från en mjölkgård.

– På en bondgård finns många harmoniska och lugnande ljud som jag tror människor njuter av, men få får uppleva på plats. Vi lanserar nu en spellista med dessa härliga ljud för att fler ska kunna ta del av den rofyllda upplevelse som bondgårdar erbjuder. Att luta tillbaka och njuta av ljudet från korna på betesängen, ett stilla sommarregn eller ett glas kall mjölk som hälls upp är ett härligt sätt att koppla av som jag många kommer uppskatta, säger Hanna Wennderdal, brand manager mjölk på Arla i en kommentar.

Ljudspåren innehåller bland annat vindens sus i sommarängen, ett stilla regn mot ladugårdstaket, korna som betar och ett glas mjölk som hälls upp. Ljuden är inspelade på en Arlagård i Roslagen.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Se senaste nyhetsbrevet ???id_11737???

Sänd till en kollega

0.125