23948sdkhjf

Ny vd för Kale Foods

Anders Nilback tar över som vd.

Kale Foods som förutom egna varor även står bakom Astrid & Aporna har utsett Anders Nilback som ny vd. Han tar därmed över som vd på posten från Måns Ullerstam, grundare och vd av moderbolaget Kale United.

– Anders Nilback är en klockren rekrytering för Kale Foods, då han har mångsidig kunnighet i branschen, samt ett holistiskt synsätt. Vi välkomnar honom som ett starkt tillskott i familjen, säger Måns Ullerstam i en kommentar.

Anders Nilback kommer närmast från rollen som vd på Brödverket, ett innovationsföretag inom Polarbröd-familjen men han har även arbetat som marknads- och exportchef på Fria Bröd samt som konsult för havreprodukter för bland annat Lantmännen Swedish Oats.

– Jag brinner för att jobba med ett företag som gör skillnad. Kale Foods satsar på innovation för att möta konsumenternas allt större efterfrågan av veganska produkter. Vi kommer att göra flera stora satsningar på den svenska marknaden i år. Bland annat satsar vi på att bredda Astrid & Apornas sortiment och distribution, säger Anders Nilback i en kommentar.

Anders Nilback tillträder som vd för Kale Foods den 1 mars i år.

Artikeln är en del av vårt tema om På nytt jobb.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Se senaste nyhetsbrevet ???id_11737???

Sänd till en kollega

0.109