23948sdkhjf

Nordvalls köper Figosystem

Nordvalls förvärvar Figosystem och bildar en ledande aktör inom svensk etikettproduktion
Nordvall och Figosystem bilder ett bolag som kommer inta en ledande roll inom svensk etikettproduktion, samtidigt som de breddar kundbasen och täcker större geografisk yta, skriver packnet.

– Vi är väldigt nöjda med förvärvet av Figosystem som är en del av vår tillväxtstrategi. Figosystem kompletterar vår nuvarande verksamhet mycket bra såväl produktmässigt som geografiskt. Vi ser även att företagen har många likheter i sin historia och arbetssätt och kommer passa väl ihop, säger Patrik Jenemark, VD på Nordvalls i artikeln.

Lång erfarenhet
– Vi har under de sista 25 åren byggt upp Figosystem till ett av de ledande etikettryckerierna i Sverige, vilket har varit en väldigt spännande och rolig resa. Nu ser vi Nordvalls som en naturlig köpare till Figosystem inför en ny fas i utvecklingen. Branschen är under en rådande struktur- och positioneringsförändring. Nordvalls är idag ett av de mest etablerade och ansedda företagen inom etikettbranschen och vi ser flera likheter mellan oss som företag, säger P. Magnus Olsson som driver Figosystem.


Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078