23948sdkhjf

Di Luca & Di Luca startar utbildning

Familjeföretaget tar krafttag i matokunskapen och startar Accademia Di Luca som ska inspireras av medelhavsköket och öka kunskapen
Matskribenten och kocken Måns Falk får uppdraget att utveckla och driva Accademia Di Luca, familjeföretaget Di Luca & Di Lucas satsning på inspiration och kunskap. Det huvudsakliga syftet med Accademia Di Luca är att fungera som ett kunskapsnav för information och inspiration kring Medelhavsköket till livsmedelsbranschen. Det finns en stor efterfrågan av kunskap om produkter och matinspiration från kedjor, butiker och konsumenter.

-Det ska bli enormt spännande att få bygga upp Accademia Di Luca, en satsning som är precis i linje med min egen uppfattning om vad som är viktigt och rätt. Det vill säga inspirerande kunskapsförmedling om produkter, råvaror och matlagning. Dessutom får jag arbeta med Medelhavsköket som jag älskar, säger Måns Falk, utvecklare av Accademia Di Luca i ett pressmeddelande.

Accademia Di Luca kommer att erbjuda produktutbildningar, matlagningsevent, kurser, föreläsningar, receptutveckling och studieresor i första hand till kedjor, grossister, handlare, butiker, journalister, kockar och även till konsumenter. De första aktiviteterna kommer att genomföras efter sommaren.
Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Sänd till en kollega

0.062