23948sdkhjf

Procordia ökar volymerna i Eslöv

Procordia börjar lägga in gurkor och rödbetor åt sitt danska systerföretag Beauvais foods från och med säsongen 2013. Det kommer att ge ökad sysselsättning i Eslöv under säsongen.
- Det känns fantastiskt roligt att vi får detta förtroende av Beauvais foods, och vi ser fram emot att få utveckla vår produktion med nya recept. God smak samt hög och jämn kvalitet är ledord för oss i allt vi gör, kommenterar Eslövs nya platschef Yvonne Blomgren.

Beauvais foods planerar att flytta sin produktion av rödbetor och gurkor från sin anläggning i Svinninge till Procordia. Yvonne Blomgren är platschef vid Procordias anläggning i Eslöv sedan juni 2012. Hon välkomnar avtalet med systerföretaget Beauvais foods:

- Det är positivt för vår anläggning i Eslöv att vi får mer volym. Det kommer att ge ökad sysselsättning under säsongen.

- I Eslöv tillagar vi färdigrätter och potatisprodukter samt lägger in gurkor och rödbetor under våra egna varumärken Felix och Önos. Att leda en mångfacetterad och komplex livsmedelsproduktion med hög kompetens är stimulerande och jag ser flera möjligheter till utveckling, tillägger Yvonne i ett pressmeddelande.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.126