23948sdkhjf

Axfood satsar på Ekogalan!

En av Sveriges tre jättar på livsmedelsmarknaden, Axfood med butiker som Willys och Hemköp, går in som samarbetspartner och sponsor till en av Ekogalans priskategorier. ”Garants Ekostjärna” blir den nya kategorin och det blir en långsiktig satsning som Axfood gör på evenemanget.
- Vi är oerhört glada att kunna knyta ytterligare en tung aktör till Ekogalan, denna gång en av de största livsmedelskedjorna. Det är ett viktigt ställningstagande som Axfood gör när man väljer att satsa på ekosektorn och vara med och lyfta fram goda exempel på Ekogalan. Det är också jättebra att man på Axfood bestämt sig för att satsa under tre år, ända fram till Ekogalan 2016. Långsiktigheten i samarbetet är oerhört viktigt, säger Cecilia Ryegård som är verksamhetsansvarig hos Ekoweb och arrangerar Ekogalan i ett pressmeddelande.

Ekogalan 2013 genomförs den 31 januari på Grand Hotel i Stockholm tillsammans med Ekowebs Marknadsseminarium. Förutom ”Garants Ekostjärna” så delas priser ut till ”Årets Ekoföretag” (SMA Mineral), Årets Rådgivare (Lantmännen), Årets Ekoproducent (LRF) och Årets Mylla till Hylla (Ekoweb)
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.094