23948sdkhjf

Norins Ost - Sveriges första ostbutik på nätet

Ostogram, Sveriges första ostbutik på nätet, har sålt över förväntan sedan starten i somras. Nätbutiken drivs av Norins Ost, Sveriges äldsta familjeföretag i ostbranschen. Nu satsar företaget på utökat sortiment, nya paketlösningar och större lokalbutik. Man vill kunna erbjuda det bästa från Europa i kombination med starka lokala produkter.
– Vi utökar vårt sortiment ordentligt under 2013, bland annat genom att bredda med fler typer av ost och nya delikatesser. Samtidigt vill vi kunna erbjuda smarta paketlösningar som till exempel räknar ut hur mycket som behövs av olika ostar för en perfekt ostbricka till ett visst antal personer, berättar Lena Norin Selhag, vd på Norins Ost AB.

Lokala produkter blandas med Europas bästa
Norins Ost erbjuder över 300 utvalda ostar och delikatesser och har ett sortimentråd som regelbundet träffas för att testa nya produkter. Med utökad lokal i Linköping och breddat sortiment både i butikerna och på webben säkerställer Norins sin position som Sveriges bästa osthandlare.

– Vi försöker alltid kolla på lokala produkter från Östergötland, men hittar också hela tiden nya spännande varor från olika delar av Europa. Utmaningen är att hitta och välja de bästa varorna inom varje kategori. Kunden ska inte behöva välja mellan 20 olika sorters fikonmarmelad – hos oss finns bara de bästa alternativen, berättar Lena i ett pressmeddelande.

Ostogram – Sveriges första ostbutik på nätet
I juni lanserade Norins Ost sidan Ostogram.se. Sidan fungerar som andra onlinebutiker, med skillnaden att varorna skickas kylförpackade för att hålla sig fräscha fram till köparens dörr. Förutom ostar innehåller Ostogram precis som butikerna även ostredskap, marmelader och andra delikatesser.

– Vi vill att alla ska ha möjlighet att köpa ost och delikatesser med hög kvalitet. Genom Ostogram kan vi leverera till hela landet, något som redan har visat sig fungera bättre än väntat. Inför jul har det dessutom visat sig att många vill ge bort ost i julklapp, berättar Lena.

Gedigen kunskap ger framgång
Norin Osts framgångskoncept bygger på kunskap och service. Medarbetarna vidareutbildas kontinuerligt i sortimentet för att kunna ge råd om vilka ostar som passar bäst ihop och vilka tillbehör som är lämpliga. 2006 blev Norins Ost först i branschen med sommelierkunskap inom företaget.

Ett av få Superföretag i detaljhandeln
Norins Ost AB bildades 1931 av Ingvar Norin och är Sveriges äldsta familjeföretag i ostbraschen. Idag driver tredje generationen Norin tre butiker i Linköping och Norrköping och säljer dessutom ostar och delikatesser via Ostogram.se och 75 återförsäljare runt om i landet. Tidigare i år blev Norins Ost ett av endast 37 svenska företag inom detaljhandeln som utnämndes till Superföretag av PAR och tidningen Affärsvärlden.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.079