23948sdkhjf

Max expanderar i Stockholmsregionen

Nu kan även Värmdöborna ta del av Max hamburgare som idag slår upp portarna till sin trettonde restaurang i Stockholmsområdet. Max restaurang, 95:e i ordningen, invigdes av Monica Pettersson, kommunstyrelsens ordförande.
– Smak och kvalitet är två grundpelare på Max. Att svenska folket utsett våra burgare till Sveriges godaste är något vi är mycket stolta över. Att kunna erbjuda Värmdöborna de godaste burgarna men också hälsosamma och klimatsmarta alternativ är otroligt roligt, säger Richard Bergfors, vd, Max.

Flera oberoende smaktester placerar Max hamburgare som godast och företaget sätter stor vikt vid bra råvaror och att laga maten på beställning. Max har även de senaste 10 åren fokuserat på att skapa hälsosamma alternativ på menyn och 2003 lanserades Delifreshsortimentet som ger alla en möjlighet att äta en nyckelhålsmärkt måltid, och den med en särskild diet kan njuta av en GI- eller Low-Carb-burgare. Genom att komponera din hamburgare med olika tillval och dryck finns det över 1000 olika menykombinationer på Max.

– Vi hälsar Max hamburgerrestaurang välkomna till Mölnvik i Gustavsberg. Etableringen ger värdefulla arbetstillfällen i kommunen och vi är glada att få välkomna ännu en näringsidkare till Värmdö, säger Monica Pettersson, kommunstyrelsens ordförande, Värmdö i ett pressmeddelande.
Läs mer om: MAX
Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Sänd till en kollega

0.078