23948sdkhjf

SkickaTårta.se ökar sin omsättning med 243 procent

Det har blivit allt mer populärt att skicka bakverk via Internet. Malmöföretaget SkickaTårta.se har under augusti till och med oktober i år ökat sin omsättning med 243 procent jämfört med motsvarade period förra året.
Fikaindustrin är en av årets riktiga vinnare enligt Handelns Utredningsinstitut, något som SkickaTårta.se har märkt av. Förra året hade SkickaTårta.se 45 000 besökare under augusti-oktober 2011, i år var det under samma period 87 000 personer som besökte sidan.

– Vi har väldigt mycket att göra just nu och det är jättekul. Många hör talas om oss och upptäcker hur enkelt det är att skicka en tårta. Det är både företag och privatpersoner som vill gratta, tacka och uppskatta någon. För företag finns det ingen annan tjänst som premierar så många anställda till ett så pass lågt pris,säger Magnus Noord, VD och grundare av SkickaTårta.se i ett pressmeddelande.

Populärt att skicka personliga tårtor
SkickaTårta.se har ett stort nätverk av utvalda lokala konditorier över hela Sverige. Tårtan bakas samma dag som den levereras, och vem som helst kan skicka en tårta genom att besöka hemsidan och välja personliga tårtor med egna bilder och egen text.

– Många beställer personliga tårtor med egna motiv och det är ju ett trevligt och väldigt gott och överraskande sätt att visa någon uppskattning. För det mesta är det också fler än bara den som får tårtan som har glädje av den, säger Magnus Noord.

Inför julen har SkickaTårta.se särskilda jultårtor och andra bakverk så som lussekatter, klenäter och julgodis att erbjuda. Det finns även en särskild tårta som tagits fram i samband med Barncancerfonden, där 15 procent av priset oavkortat går till cancerforskningen.

– Det är vår julklapp till Barncancerfonden. Det de gör är väldigt viktigt, och kan vi vara med och bidra till att forskningen går framåt och fler barn kan överleva en cancerdiagnos, gör vi självklart gärna det, säger Magnus Noord.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.531