23948sdkhjf

Lars Lund-Roland ny VD och koncernchef för Bringwell AB (publ)

Företaget får ny VD med lång erfarenhet inom branschen
Efter en tid som tillförordnad VD, tillträder Lars Lund-Roland nu som verkställande direktör och koncernchef för Bringwell AB (publ). Lund-Roland (56) har en bred ledar- och marknadsföringsbakgrund och solid erfarenhet av internationell affärsverksamhet.

Lars Lund-Roland har arbetat i olika funktioner inom läkemedelsindustrin sedan 1983, bland annat som verkställande direktör för MSD Norge. Han kommer närmast från ställningen som direktör för affärsutveckling hos Validus AS, Bringwells största ägare.

Då Bringwell nu befinner sig i slutskedet av en konsolideringsfas, kommer fokus att ligga på att utvinna synergier, effektivisera och förstärka organisationen samt renodla verksamheten.

- Jag är verkligen glad över att ha fått förtroendet att leda Bringwell in i framtiden. Efter många år av förvärv, återstår nu ett spännande arbeta att utveckla och effektivisera verksamheten genom bl.a. stärkt kundfokus och olika integreringsprocesser, ett arbete som jag verkligen ser fram emot och där mina tidigare erfarenheter kommer komma väl till pass. Ledorden för framtiden kommer att vara "integrera", "effektivisera" och "fokusera", säger Lars Lund-Roland i ett pressmeddelande.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078