23948sdkhjf

Årets grisleverantör 2012 kommer från Kvänum

Djuromsorg, öppenhet och fina produktionsresultat gör att SLS, Scan AB:s inköpsavdelning, utsett Anders Gunnarsson på gården Halla utanför Kvänum, till Årets grisleverantör 2012.
Årets leverantör är ett etablerat hedersomnämnande bland svenska djuruppfödare och vinnare utses bland SLS 14 000 kontraktsleverantörer. Nomineringen till Årets leverantör har skett av SLS inköpare, som dagligen är ute och besöker leverantörerna, meddelar Scan i ett pressmeddelande.

– Vi är mycket stolta över våra svenska gris-, lamm-, och nötleverantörer och vill genom utmärkelsen Årets leverantör lyfta fram den leverantör inom respektive djurslag som vi anser gjort en extra bra insats under året. Det är tack vare SLS leverantörer som vi kan erbjuda kött- och charkprodukter från Scan med 100% svenskt kött året om, säger Torbjörn Lithell, Inköpsdirektör SLS.

Motivering till Årets grisleverantör 2012:
Anders är en ung och driftig leverantör som nyligen tog över familjegården. Efter utvärdering av olika alternativ valdes SLS som samarbetspartner. Anders har till 110 % gått in för Rapsgriskonceptet och kommer att ställa upp som företrädare i kommunikation mot kund och konsument. Anders har ett modernt professionellt synsätt och goda slaktresultat och ser möjligheter där andra ser svårigheter. Anders är även snabb med att lämna konstruktiv kritik och att ge konkreta förslag till förbättringar. Vi på SLS är mycket stolta över att ha Anders som vår grisleverantör.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078