23948sdkhjf

Ledningsförändringar hos Smaka på Skåne

Jannie Vestergaard ny verksamhetsledare för Smaka på Skåne
Från och med januari 2013 tar Jannie Vestergaard över som ny verksamhetsledare för Smaka på Skåne. Under sitt första år som verksamhetsledare kommer hon bland annat satsa på att färdigställa arbetet med en ny dryckesstrategi för Skåne och vidareutveckla den kulinariska turismen. Dessutom inleds arbetet med ta fram ett manifest för Nya Skånska Köket för att utveckla Skåne som gastronomisk region.

– Jag vill öka medvetenheten hos konsumenter, producenter, förädlare och beslutsfattare om varför och när den lokalproducerade maten är ett bättre alternativ. Jag brinner för samarbete och nätverkande mellan olika aktörer och företag inom branschen och det offentliga Skåne. Det är en framgångsfaktor för att lyckas, säger Jannie Vestergaard i ett pressmeddelande.

Under de senaste två åren har hon arbetat som projektledare inom Smaka på Skåne och då framför allt med att utveckla butikskonceptet ”Smaka på Skåne – närproducerat och noga utvalt”. Håkan Jönsson, tidigare verksamhetsledare, kommer att fortsätta arbeta inom Smaka på Skåne med strategiska utvecklingsfrågor.

Som verksamhetsledare för Smaka på Skåne kommer Jannie Vestergaard även att ingå i Livsmedelsakademins ledningsgrupp och utvecklingsgrupp.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.063