23948sdkhjf

E-handelsföretaget Glimja köper hälsoproduktsförsäljare

Från och med mitten av augusti tillhör e-handelsföretaget Happy Green nätbutiken Glimja. Glimja köper bolaget som fokuserar på försäljning av hälsosamma produkter som hälsokost och kosttillskott.

Happy Green grundades av Bonnier News 2017 och har sedan dess haft problem med lönsamheten. I sortimentet hittas produkter riktade mot ett hälsosamt liv, bland annat hälsokost så som vitaminer, juicer och torkad frukt.

Glimja är även det ett e-handelsföretag med liknande inriktning mot hälsa och hållbarhet och har produkter inom livsmedel, kosttillskott, skönhet, familj och hem.

– Jag är mycket glad över att vi kan göra den här affären. Genom att bli en del av Glimja-familjen kommer Happy Greens fina produkter att få det sammanhang och ägarfokus de behöver. Jag vill också passa på att tacka Happy Greens avgående vd Torulf Rosvall för hans fina insatser, säger Stina Morlin, affärsområdeschef vid Bonnier News Logistics & Production.

– Jag är stolt över det vi åstadkommit på Happy Green under de här åren och vill rikta ett stort tack till våra fantastiska medarbetare. Jag vill också tacka våra kunder som väljer att handla hälsosamt och hållbart och lagt över 400 000 order sedan vi startade, säger Torulf Rosvall, grundare och avgående vd Happy Green.

Happy Green som har sex anställda blir en del av Glimja från och med 15 augusti. De anställda kommer då genom en verksamhetsövergång att erbjudas anställning hos Glimja.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078