23948sdkhjf

Axxos stärker sin ställning inom produktionsuppföljning

Andra kvartalets orderingång var den största någonsin för Axxos. Nu behöver företaget nyanställa.
Axxos Industrisystem AB, fortsätter att öka sin marknadsandel och redovisar en orderingång för andra kvartalet i år med cirka 50 % högre omsättning än samma period föregående år. Det är den största orderingången någonsin för Axxos.

Axxos OEE skapar effektiv produktion
Maskinuppföljningssystemet Axxos OEE ligger bakom framgångarna. Det är ett system som hjälper Sveriges tillverkningsindustri att producera mer effektivt genom att mäta framförallt tre nyckeltal: stopptid under planerad produktionstid, hastighet jämfört med målhastighet och kvalitétsbortfall. OEE-värdet beskriver på ett tydligt sätt hur väl en maskin eller utrustning utnyttjas och om det finns någon potential att få ut mer ur maskinen.

Nyanställer
Tack vare framgångarna ska nu även två projektledare anställas inom leveransorganisationen till Jönköpingskontoret.

- Året har börjat bra och även hösten ser mycket lovande ut. Vi planerar att öka från 30 till ca 35 medarbetare innan årets slut. Vi har haft en stark tillväxt i många år och 2013 har fortsatt i samma spår. Vi har även förbättrat vår marknadsposition då flera konkurrenter backar samtidigt som vi fortsätter växa och idag är vi Sveriges klart största leverantör av OEE-system, säger Claes Gunnarsson, VD på Axxos, i ett pressmeddelande.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078