23948sdkhjf

Joe & the Juice och Valedo inleder partnerskap

Joe & the Juice och Valedo i partnerskap för fortsatt expansion.
Efter flera år av stark tillväxt och expansion har Joe & the Juice A/S ingått ett strategiskt partnerskap med Valedo Partners Fund II AB. Investeringen görs i partnerskap med Joe & the Juices grundare och en stor grupp nyckelmedarbetare. Med Valedo som ny huvudägare kommer Bolaget ges ytterligare resurser i form av kompetens och kapital för att realisera och accelerera den långsiktiga tillväxt- och utvecklingsplanen.

Hälsofokuserad juicebar-kedja
Joe & the Juice är en modern och hälsofokuserad juicebar-kedja som grundades 2002 av Bolagets VD, Kaspar Basse. Bolaget har ett internationellt bevisat koncept och erbjuder genom ca 50 juicebarer i Danmark, Island, Norge, Storbritannien, Sverige och Tyskland hälsosamma juicer, smörgåsar, kaffe, milkshakes m.m. i en unik, modern och serviceinriktad miljö. Alla smörgåsar och juicer är färska och görs på plats efter kundens beställning. Bolaget, som har sitt säte i Köpenhamn, har under de senaste åren uppvisat en stark organisk tillväxt och har idag en omsättning om ca 200 miljoner danska kronor och ca 350 anställda.

- Joe & the Juice har under de senaste åren uppvisat fantastisk tillväxt och utveckling - vi har expanderat framgångsrikt till Norge, Storbritannien, Sverige och Tyskland, och jag är väldigt stolt över prestationerna från våra engagerade medarbetare och Juicers! Det är uppenbart att olika åldersgrupper och nationaliteter tagit till sig Joe & the Juices unika erbjudande och atmosfär, och jag är väldigt entusiastisk över att accelerera denna tillväxt ytterligare tillsammans med vår nya delägare Valedo. Valedo kommer att bidra med viktiga erfarenheter och finansiella resurser för nästa steg i vår strategiska resa och för mig som grundare och VD känns det mycket positivt att dessutom välkomna en stor grupp nyckelmedarbetare som delägare och långsiktiga partners, säger Grundaren och VD, Kaspar Basse i ett pressmeddelande.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.063