23948sdkhjf

City Gross informerar om mat och vin i butik

City Gross satsar genom att informera om mat och vin i butik.
City Gross inleder nu en satsning på butiksinformation om hur man kombinerar mat och vin. Därigenom vill man bidra till matglädje och möta det stora intresset för att kombinera City Gross matkasse med vin från nätvinhandlaren Winefinder.

City Gross erbjuder sedan i somras en möjlighet för den som prenumererar på City Gross Matkasse att få samleverans av kvalitetsvin från nätvinhandlaren Winefinder.

QR-koder
Nu tar kedjan nästa steg genom att dra igång en satsning på att i butiksmiljö förmedla vilken typ av vin som passar till vilken mat. Genom att i butiken scanna QR-koder vid olika varor med mobiltelefonen får konsumenten tillgång till vin- och mattips samt recept.

– Det känns naturligt att möta det stora intresset för hur man kombinerar mat och vin med information om vintyper och druvsorter när man handlar maten, säger Johan Johnsson, vice VD på Bergendahls Food, som äger och driver City Gross i ett ptessmeddelande.

Satsningen strider ej mot svensk lag i det att den information som erbjuds är allmänt hållen och ej kopplad till vinproducenter eller enskilda vinfabrikat. Den är därmed ej heller säljinriktad (med t ex erbjudanden eller rabatter).

Satsningen inleds denna veckan med ett test på City Gross i Västerås, Norrköping, Nyköping, Ättekulla, Landskrona, Uppsala och Mantorp samt M.A.T i Helsingborg.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.113