23948sdkhjf

Rasta kaffesatsar

Rasta kaffesatsar med Baristalandslaget och Löfbergs.
Nu gör Rasta en unik satsning på kaffe. Tillsammans med Svenska Baristalandslaget och Löfbergs tar man fram ett nytt koncept som ska användas på Rastas servicebutiker runtom i landet.

- Vi vet att många av våra gäster värdesätter en riktigt god kopp kaffe. Tillsammans med Svenska Baristalandslaget och Löfbergs kommer vi att kunna erbjuda dem något alldeles extra, säger, Mikael Tervaniemi, driftschef på Rasta i ett pressmeddelande.

- Rasta har bestämt sig för att servera det godaste kaffet längs vägarna. Vi är naturligtvis jätteglada över att vi får vara med på den resan, säger Anna Nordström, specialkaffeansvarig på Löfbergs och en av medlemmarna i det Svenska Baristalandslaget.

Specialkomponerad kaffemeny
Rastas gäster kommer att märka av kaffesatsningen på flera sätt. Dels profileras kaffehörnorna i servicebutikerna om, dels blir det en ny kaffemeny som är specialkomponerad av Svenska Baristalandslaget.

- Vi kommer bland annat att erbjuda en blandning av specialkaffe som Svenska Baristalandslaget och Löfbergs valt ut åt oss och våra gäster. Kaffet är både Krav- och Fairtrademärkt, säger Mikael Tervaniemi.

- Det stämmer! Här använder vi noga utvalda bönor från Peru för att få fram ett kaffe med fyllig, rund och lite fruktig smak. Det gör att Rasta kan erbjuda en kaffeupplevelse utöver det vanliga, säger Anna Nordström.

Rastas servicebutiker är en del av de 22 väganläggningar som finns runtom i landet och har cirka åtta miljoner gäster varje år.

Svenska Baristalandslaget består av Nicolas Castagno, Anna Nordström, Oskar Garberg och Tobias Palm. Det välmeriterade laget har skördat flera framgångar i år vann det välmeriterade laget Nordic Barista Cup i Oslo.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.079