23948sdkhjf

Tre storföretag tecknar samarbetsavtal

Meyn, Cabinplant och Multivac har nyligen kommit överens om ett strategiskt samarbete kring nya helhetslösningar inom livsmedelsindustrin.
Meyn, Multivac samt Cabinplant, som alla har verksamhet inom process, hantering och förpackning av livsmedel, beslutade i början av maj om att ingå en strategisk allians. Målet är att tillsammans erbjuda helhetslösningar till livsmedelsproducenter – från själva processen till förpackningen.

Samarbetet mellan de tre företagen är först och främst inriktat på bearbetning, hantering och förpackning av fjäderfän, medan Cabinplant och Multivac även tecknat ett sidoavtal för projekt rörande färdigmåltider, kött och fisk.

Alla tre företag förväntar sig synergieffekter från samarbetet, som enligt företagen får en global räckvidd.

I dagsläget har man redan etablerat ett världsomspännande nätverk mellan de tre partnernföretagen, och man förväntar sig att samarbetet även ska leda till ytterligare projekt i framtiden.

Holländska Meyn är en av marknadens ledande företag vad gäller helhetslösningar för bearbetning av fjäderfän. Danska Cabinplant är även de en leverantör av helhetslösningar samt specialister på vägning, portionering samt fyllning av svårhanterade produkter. I dag har man bred kundbas inom allt från kött- till fisksektorn.

Även det globala förpackningsföretaget Multivac, som har sitt huvudkontor i Tyskland, riktar sig mot en stor bredd av kunder inom livsmedelsindustrin, och levererar förutom förpackningslösningar även märkning och sekundärförpackningar.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.141