23948sdkhjf

Peckas vill ha ny vd

För att kunna växla upp till internationell skala letar kretsloppsodlarna efter erfaren vd.
Peckas naturodlingar vill ut med sitt produktionskoncept i världen – men för att lyckas med det ser man att det behövs en ny vd.

På önskelistan står en vd som bland annat är affärsdriven och som "brinner för hållbar och ekologisk livsmedelsproduktion", meddelar bolaget. Dessutom ska personen ha lång erfarenhet av ledande uppdrag inom växande företag.

Nuvarande vd Hugo Wikström, som också är största ägare i bolaget, kommer fortsätta som vd till dess att man hittat en efterträdare. Därefter kommer han att arbeta mer med försäljning och utveckling av odlingstekniken, samtidigt som han sitter kvar i både styrelse och ledning.

– Jag har nu verkat som vd fram till att de första tomaterna är sålda och tagit bolaget så långt som jag tänkt i detta skede. Vi går nu in i en period när vi skall utveckla affärsmodellen för internationalisering och jag anser att det är viktigt att vi förstärker vår affärskompetens. Det är ett utmärkt tillfälle att förstärka denna genom en ny vd, säger Hugo Wikström i ett pressmeddelande.

Peckas startar rekryteringsprocessen omgående, med målet att ha en ny vd på plats innan årets första kvartal är till ända.
Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Se senaste nyhetsbrevet ???id_11737???

Sänd till en kollega

0.125