23948sdkhjf

Hedda Spendrup lanserar nytt bryggeri

| Av Johan Colliander | Tipsa redaktionen

Hedda Spendrup, fjärde generationens bryggmästare från familjen Spendrups, har i flera år planerat för ett nytt bryggeri. Nu står det klart att det nya bryggeriet öppnar upp på Uggleviksgatan i Stockholm under namnet Omaka.

Läs också: Julmust och öl i en brygd

– Med Omaka vill jag utmana vad öl kan vara, utan att det blir för pretentiöst. Omaka är ett innovationsbryggeri som speglar nästa generation Spendrup. Mitt mål är att bredda synen på vad en öl kan vara, hur den kan smaka och när man ska dricka den, säger Hedda Spendrup i ett pressmeddelande.

Det visuella uttrycket för Omaka står Heddas bror Axel och namnet Omaka är tänkt på att anspela på ambivalensen som uppstår när man navigerar mellan historia och framtid.

Bryggningen i den nya lokalen beräknas komma igång i slutet av året och det nya bryggeriet beräknas släppa sin produkter i februari 2020.

Mer om: öl | Omaka | Spendrups
Håll dig uppdaterad med Food Supply SE
Kommentarer (0)
Startsidan just nu

Umida ökar med 30 procent i tredje kvartalet

Vegan stämmer Burger King

Carlsberg var inte beredda på mustilskan

2030: Vi blir mer som andra länder

Coops egen havredryck gör entré

Krusbär prisas av Kålrotsakademien

Nyhetsbrev

Nyhetsbrevet skickas ut en gång om dagen.

Se det senaste nyhetsbrevet. Annonsera i nyhetsbrevet

Fazer satsar 320 miljoner på havre

Framgång för Kopparbergs gin

Ny fossilfri barriärförpackning

HK Scan Sveriges vd avgår

Världsnyhet: Coca-Cola först med helt återvunnen plast

Här öppnar Arla eget flaggskepp

Nytt testcenter för vatten och livsmedel

Lämnar Scandi Standards styrelse

Matsmart till Danmark

På nytt jobb
Carlsberg med ny chef i Danmark

HK Scan börjar med vegetariskt

Fejkad film förstörde pepparkakor för 10 000 i butik

Arlas vd tror på den kooperativa modellen

Lösvikt framtidens trend?

De ska leverera nya processlinjer till Oatly

Laxodlare stäms av amerikanska staten

Förbättrat resultat i Mackmyras tredje kvartal

Höjd prognos för Rootfruit

Efter 113 år – familjeägt rökeri i konkurs

Något billigare mat i oktober

Max byter kaffeleverantör

På nytt jobb
Maersks och Carlsbergs tidigare vd ny ordförande på Unilever

Biodiversitet i fokus på Tetra Pak

Rootfruit säkrar miljonavtal

Så hamnade matavfallet i fokus

På nytt jobb
Han ska digitalisera Krav

Efter 20 år i Sverige – Bodystore till Norge

Edward Bloms korv: ”Vild och vågad”

Storpack för ägg helt utan plast

Livsmedelsföretagen vill se miljoner till forskning

Se alla Företagens egna nyheter

Förbättra ditt matarsystem med IO-Link!

Pålitlig och utbytbar detektering av delar med RFID.

Telfa AB - livsmedelspumpar ställer ut på Euro Expo industrimässa i Luleå 27-28 november

Aerodynamik nyckeln till fläktar som överskrider ErP-kraven

Spåra ljudkällor viktigt vid forskning om den ideala fläkten

Hur är din hälsa?

Tack till alla besökare på Subcontractor!

Har du koll på din produktion?

Fatpump i hygieniskt utförande

Utveckla ert ledningssystem - Webbinarium 6 december

Spårbarhet uppnås med RFID-teknik!

Så bidrar Superfos till den cirkulära ekonomin

Lenze erbjuder Plug & Produce

Optisk filtrering, vad är det som krävs?

Har du etiketter till årets största shoppingsäsong?

Floatglas – Materialet som används överallt

Hydroscands nya slangpress underlättar arbetet i fält

Excenterskruvpump för höga hygienkrav

KIPP ställer ut på Elmia Subcontractor 12-15/11

Dolphin vätskeringvakuumpumpar

Adsorptionstork för livsmedel- samt läkemedelsindustrin

Hydoscands SlangExpress växer i Göteborg

Allen-Bradleys 7 nya säkra I/O moduler förenklar integrering

Lasersvetsning av plast

Industrimässa i Arena Arctica

Sänd till en kollega

0.179