23948sdkhjf

Polarbröd får hjälp av polarna under uppbyggnaden

Efter den stora branden i Älvsbyn i somras arbetar Polarbröd nu på att bygga upp verksamheten igen och har nu bland annat fått igång produktionen med hjälp av andra bagerier. Under september började butikerna fyllas upp med nya så kallade "Polarpolare" som inte helt liknar de bröd som bakades i Älvsbyn

–  Polarpolare är på tillfälligt besök fram till dess vi har återtagit produktionsvolym i egen regi. Det kommer att dröja ett tag men vi är redan igång med arbetet att maximera produktionen i Bredbyn och bygga nytt smörgåshus i Älvsbyn. Inom kort startar bygget av nya Polarbageriet i Älvsbyn, där etapp 1 beräknas vara i drift redan om ett år, säger Polarbröds vd Anders E Johansson i en kommentar.

Förutom produktionen i Älvsbyn har Polarbröd tagit hjälp Omnebageriet i Höga kusten och Dafgårds anläggning i Källby utanför Lidköping.

Från nästa vecka kommer totalt fyra olika sorters "polarpolare" finnas i butik och med varje förpackning bröd medföljer även en hälsning från koncern-vd Karin Bodin som förklarar varför brödet kommit till.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Sänd till en kollega

0.11