23948sdkhjf

SLU:s platschef i Skara får pris för samverkan

Margareta Stigson, platschef och statskonsulent vid SLU i Skara får prestigepris. På lördag den 6 oktober mottar hon Mårten Carlssons pris på 50 000 kr i samband med SLU:s promotionshögtid i Uppsala.
Margareta Stigson tilldelas priset för att hon på ett positivt och engagerat sätt för en ständig dialog med samhälle, näringsliv och andra lärosäten.

– Jag är överväldigad över att få Mårten Carlssons pris, som jag sätter extra stort värde på! Mårten Carlsson är en fantastisk människa och en bra förebild i sitt sätt att arbeta med att bygga nätverk, säger en glad Margareta Stigson i ett pressmeddelande.

Stort nätverk och helhetssyn
I motiveringen till årets pristagare står det att Margareta Stigson har ett stort kontaktnät som hon använder för att främja SLU:s samarbete med många andra organisationer och aktörer. I sitt engagemang har hon också förmågan att se till helheten och vad som är bra för universitetet.

– Jag jobbar mycket i gränslandet mellan akademi och näringsliv och ser gärna att dessa världar närmar sig varandra ännu mer. Att skapa uppdragsutbildningar utifrån samhällets behov och att fler forskningsresultat når samhället, är exempel på frågor som jag brinner för, säger Margareta Stigson.

Margareta Stigson arbetar i dag som platschef för SLU i Skara. Hon är också chef för sekretariatet för uppdragsutbildningar vid SLU och programdirektör för livsmedelskonsortiet Meny.
Läs mer om: SLU
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.062