23948sdkhjf

SALMA utnämnd till årets produkt på dagligvarugalan

Vinnare av kategorin ”Årets Produkt” på dagligvarugalan är i år SALMA.
Vinnare av kategorin ”Årets Produkt” är i år SALMA som funnits på den svenska marknaden sedan 2009.

Juryns motivering:
”Två av svensk handels stigma är prispress och kopiering. En produkt är en produkt är en produkt, helst till kampanjpris. Årets produkt 2013 går en helt annan väg. Årets produkt är en innovation som ger ökad valfrihet, färskare varor, snabbare måltider och bättre lönsamhet. Årets produkt är i framkant med det ökande intresset och medvetenheten för god mat i Sverige. Årets produkt har många företräden men framförallt smakar den ”kjempe godt”.”

För Salmas Sverigechef Johan Gref är utnämningen till Årets Produkt en belöning för fyra års slit i en stentuff konkurrens.

– Det här ger oss en plattform att fortsätta utveckla den här kategorin i första ledet. Vi har redan växt från fem till 200 butiker i Sverige men vi har massor kvar att göra, förklarar han. Att vi fått ta emot det här priset ikväll bevisar att det finns en framtid för riktiga råvaror. Att handlarna och konsumenterna faktiskt uppskattar ursprung, bra djurhållning och kvalitet. Kan vi få bättre betyg än att branschen prisar oss samtidigt som konsumenterna älskar SALMA, säger Johan Gref i ett pressmeddelande.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.062