Efter 12 år – ny ordförande på Kött och Charkföretagen
Han tar över när Mikael Hugoson kliver av.
![](https://image.nordjyske.dk/users/nordjyske/images/74599985.jpg?t%5Bstrip%5D=true&t%5Bcrop%5D%5Bwidth%5D=1976&t%5Bcrop%5D%5Bheight%5D=1398&t%5Bcrop%5D%5Bx%5D=0&t%5Bcrop%5D%5By%5D=2&t%5Bresize%5D%5Bwidth%5D=660&t%5Bresize%5D%5Bheight%5D=467&accessToken=2aaeb569c3d3c91abefa0f9e865ce7e348a9d04dd52aaba526f8af9e324e5461)
Magnus Nilsson, vd för Nyhléns Hugosons i Luleå, tar över som ordförande för Kött och Charkföretagen. Foto: Kött och Charkföretagen
Magnus Nilsson, vd för Nyhléns Hugosons i Luleå, tar över som ordförande för Kött och Charkföretagen. Han ersätter därmed Mikael Hugoson som varit ordförande de senaste 12 åren.
– För mig som ny ordförande är det viktigt att Kött och Charkföretagen jobbar vidare med frågor om redlighet, policys, hållbarhet samt branschens attraktivitet och kompetensförsörjning, säger Magnus Nilsson i en kommentar.
Artikeln är en del av vårt tema om På nytt jobb.