23948sdkhjf

JORDBRUKSVERKET

Ny lag: Restauranger måste erbjuda återanvändbara kärl

13 000 ton nötkött blir inte mat – så stort är svinnet på gårdarna

Därför ökar livsmedelspriserna

Surströmming och gödsel – det vill regeringen satsa på
Normal spannmålsskörd väntas
Ekoskörden minskade med en fjärdedel
Jordbruksverket fördelar 1,7 miljarder till lokala projekt
På nytt jobb

Tre ledamöter och ordförande i Jordbruksverkets styrelse

Jordbruksverket ska utforma stöd på 2 miljarder

Trenden är bruten – köttkonsumtionen ökar

Svensk matexport ökar
Myndigheter och företag går samman för att skydda försörjningen
300 miljoner till gris- och fjäderfäsektorn samt växthusföretag
Slakt av gris och fjäderfä har ökat
Nya regeringsbeslut om stärkt livsmedelsproduktion
Jordbruksverket vill ha dispens för utsäde
Nytt fall av fågelinfluensa
Rekordlåg potatisskörd

Jordbruksverket vill göra branschen mer jämställd – utlyser 6 miljoner

Jordbruksmark fortsätter att försvinna

Skörden kan bli lägre än väntat

Ekologisk animalieproduktion minskar på flera områden
Minskad spannmålsskörd - men rekord i oljeväxter
Skrädmjöl får skyddad geografisk beteckning
Jordgubbar ska granskas av jordbruksverket
Lärdomar av pandemin ska ge mer robust livsmedelsförsörjning
Köttkonsumtionen fortsätter att minska
Köttkonsumtionen fortsätter att minska
Större satsningar krävs för att säkra livsmedelsförsörjningen
Svenska honungsbin ökar i värde
Ökad nötslakt och minskad mjölkproduktion
Ny tjänst ska minska byråkratin för företagen
Åtta projekt får stöd för ekoproduktion
Två miljarder i marknadsföringsstöd att söka
Vi äter mer kött – och dricker mindre mjölk
Färre svenska grisar och högre priser
Miljoner utlyses för att utveckla svensk matkultur
Andra Nordiska Medier
Fri Köpenskap
RS & FastFood
Packnet

Sänd till en kollega

0.156